ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ: ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ

laikh-epitropi-zografoy-piketoforia.jpg

Από παλαιότερη κινητοποίηση της Λαϊκής Επιτροπής

 

ΩΣ ΕΔΩ, ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ

 ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ

 ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ

 ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η Λαϊκή Επιτροπή Ζωγράφου, χαιρετίζει τους χιλιάδες εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, συνταξιούχους, γυναίκες, νέους και νέες που απέργησαν και πλημμύρισαν σαν ορμητικό ποτάμι το κέντρο της Αθήνας την προηγούμενη Πέμπτη.

Χαιρετίζουμε ιδιαίτερα τους εργαζόμενους της περιοχής μας καθώς και τους μικρομαγαζάτορες που έκλεισαν τα μαγαζιά τους και απαίτησαν μαζικά και μαχητικά να πάρει πίσω η κυβέρνηση το αντιασφαλιστικό έκτρωμα.

Η μεγαλειώδης απεργία της προηγούμενης Πέμπτης αποκάλυψε το μεγάλο όπλο του λαού: Τη συμμαχία εργαζομένων, αυτοαπασχολούμενων, φτωχομεσαίας αγροτιάς, γυναικών και νεολαίας. Η επιτυχία της γενικής απεργίας  δείχνει το μέγεθος της δύναμης που έχει η λαϊκή συμμαχία, πόσο μεγάλη αξία έχει η συγκρότησή και το δυνάμωμα της, με αιτήματα και συνθήματα απέναντι στην καρδιά όσων σήμερα πλουτίζουν εις βάρος μας, των εκμεταλλευτών μας, ενάντια στα μονοπώλια, την μεγαλοεργοδοσία, την ΕΕ και τις κυβερνήσεις τους.

Η απεργία ήταν η αρχή της μάχης, τώρα συνεχίζουμε με μαζικές γενικές συνελεύσεις ετοιμάζουμε την κλιμάκωση τη δράση μας, στην γειτονιά, στους χώρους δουλειάς. Ετοιμαζόμαστε για κινητοποιήσεις, καλούμε σε γενικό ξεσηκωμό για να μην φτάσει ο νόμος λαιμητόμος στη βουλή για ψήφιση.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι και στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα των αγροτών που παλεύουν για να μην περάσει η διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης.

Οι εργαζόμενοι, η νεολαία, οι άνεργοι έχουμε καθήκον και ευθύνη να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τους αγρότες, με τους ελευθεροεπαγγελματίες, με όποιον πλήττεται και βασανίζεται από την πολιτική που μας πτωχεύει και γεμίζει τα σεντούκια των επιχειρηματικών ομίλων.

 

«Εργατιά – αγροτιά μια φωνή και μια γροθιά!

Μπορούμε να τους σταματήσουμε!

Όλοι στο πανελλαδικό συλλαλητήριο του Π.Α.ΜΕ.

Σάββατο 13 Φλεβάρη, 11 π.μ Ομόνοια

 

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Περιάνδρου 18, 2107778249

laikiepitropizografou@yahoo.gr

 Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ζωγράφου, Παράρτημα Συνδικάτου Οικοδόμων Ζωγράφου, Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Ζωγράφου, Επιτροπή Αγώνα ΕΒΕ Ζωγράφου, Επιτροπή Αγώνα Ανέργων Ζωγράφου, Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών