ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ

Οι Κομματικές Οργανώσεις Ζωγράφου του ΚΚΕ καταγγέλλουν την επίθεση στα γραφεία τους από ομάδα αντιδραστικών στοιχείων  τα ξημερώματα της Παρασκευής. Εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι, επιτέθηκαν με μπογιές και αναρτώντας πανό με χυδαία συνθήματα, δείχνοντας για άλλη μια φορά το πραγματικό τους πρόσωπο.

Τους ενοχλεί η δράση του ΚΚΕ και των Οργανώσεών του. Τους εξοργίζει η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ γιατί στοχεύει τον πυρήνα του συστήματος. Γι’ αυτό οι διάφοροι μηχανισμοί που επί της ουσίας υπερασπίζονται και υπηρετούν το σύστημα βγαίνουν τη νύχτα από τις τρύπες τους και κάνουν τέτοιες ενέργειες. Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες για την εργατική τάξη και το λαό, τους ενοχλεί η πολιτική πρόταση και η πρωτοπόρα δράση του ΚΚΕ στους χώρους δουλειάς και στις γειτονιές για να μην πληρώσει ο λαός τις συνέπειες τις οικονομικής κρίσης και της πανδημίας. Τους φοβίζει η επαφή του ΚΚΕ με την εργατική τάξη και τα υπόλοιπα λαϊκά στρώματα και αυτή είναι που στοχεύουν. Είναι «βαθιά νυχτωμένοι» αν πιστεύουν ότι τέτοιες ενέργειες θα βάλουν εμπόδια ή θα εμποδίσουν τη δράση των κομμουνιστών. Το ΚΚΕ σε όλη την εκατοντάχρονη πορεία του δεν φοβήθηκε και δεν έκανε βήμα πίσω από τον αγώνα για την υπεράσπιση της εργατικής τάξης και την οικοδόμηση μιας κοινωνίας χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, του σοσιαλισμού – κομμουνισμού.

Καλούμε τους εργαζόμενους και το λαό του Ζωγράφου να καταδικάσουν τέτοιες προβοκατόρικες ενέργειες. Να συστρατευθούν με το ΚΚΕ για να αναδείξουμε τα πραγματικά προβλήματα που ζούμε καθημερινά και να αγωνιστούμε για μια καλύτερη ζωή.

Κομματικές Οργανώσεις Ζωγράφου του ΚΚΕ