Περιοδεια Α. Καραβιδα και Θ. Καραγιαννιδου σε παιδικους σταθμούς του Ζωγραφου

Περιοδεία πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας 13 Μαΐου σε παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ζωγράφου ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρέας Καραβίδας και η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Κεντρικού Τομέα Αττικής, Θεοδώρα Καραγιαννίδου, όπου και συζήτησαν με τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες.

Για ακόμη μια φορά αναδείχτηκε το ζήτημα της ακαταλληλότητας των υφιστάμενων υποδομών από τους εργαζόμενους και τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινή λειτουργία των σταθμών, ενώ έντονος είναι ο προβληματισμός σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι με την υλοποίηση της δίχρονης προσχολικής αγωγής.

Από την πλευρά τους, οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Ζωγράφου και την Περιφέρεια Αττικής ανέδειξαν τις θέσεις του ΚΚΕ για την προσχολική αγωγή, επισημαίνοντας πως από θέση αρχής οι δυνάμεις του ΚΚΕ σε Δήμους και Περιφέρειες θέτουν υψηλά στην ατζέντα το συγκεκριμένο θέμα.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Πιο συγκεκριμένα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ζωγράφου Α. Καραβίδας υπογράμμισε για ακόμη μια φορά, πως οι σχεδιασμοί της δημοτικής αρχής και της μείζονος αντιπολίτευσης για υλοποίηση της δίχρονης προσχολικής αγωγής με αίθουσες προκάτ και κοντέινερ «θα μας βρουν απέναντι, πράγμα που ήδη έχουμε τονίσει τόσο σε σχετική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όσο και σε συνάντηση με τους φορείς Νηπιαγωγών, Δασκάλων και Γονέων».

Κάλεσε δε τους εργαζόμενους να αξιοποιήσουν την πείρα τους μέχρι τώρα, να θέσουν κριτήριο ψήφου τις σύγχρονες ανάγκες τους και να ισχυροποιήσουν το ΚΚΕ παντού, σε Δήμο, Περιφέρεια και Ευρωβουλή, κάνοντας την πραγματική διαφορά για την επόμενη μέρα.

Τέλος, να σημειώσουμε πως κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ζωγράφου με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Α. Καραβίδα θα συνεχίσει τις περιοδείες τις επόμενες μέρες μέχρι τις εκλογές και στους υπόλοιπους παιδικούς σταθμούς της περιοχής, ώστε να φτάσει παντού το μήνυμα της αντεπίθεσης με ισχυρό ΚΚΕ παντού, δύναμη εγγύησης για την υπεράσπιση, διεκδίκηση και πάλη του λαού, φωτίζοντας το μόνο ρεαλιστικό δρόμο για την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα.