ΚΥΡΙΑΚΗ 12/5 ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΡΑΒΙΔΑ & ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

Parko_01 Στο Πάρκο Γουδή περιόδευσε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος Δήμαρχος Ζωγράφου με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Ανδρέας Καραβίδας, μαζί με πολυμελές κλιμάκιο υποψηφίων και φίλων της Λαϊκής Συσπείρωσης. Μεταξύ άλλων έγιναν συζητήσεις με νέα ζευγάρια για την ανάγκη να γίνει προτεραιότητα η επίλυση των οξυμένων προβλημάτων στους παιδικούς σταθμούς, την προσχολική αγωγή αλλά και τα σχολεία της περιοχής. Parko_02

Όπως αναφέρει και η ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ζωγράφου, σχετικά με τις εξαγγελίες της η δημοτικής αρχής Καφατσάκη, για την «εν μία νυκτί» υλοποίηση της δίχρονης προσχολικής αγωγής στήνοντας προκάτ και κοντέινερ:

Δεν συναινούμε σε καμία λύση υποδεέστερη των όσων απαιτούνται για την ομαλή και άρτια υλοποίηση της δίχρονης προσχολικής αγωγής. Εδώ και τώρα, αξιοποιώντας το τεράστιο αποθεματικό των 16 εκατ. ευρώ του Δήμου, να δρομολογηθούν λύσεις με την ανέγερση νέων κτιρίων, την μίσθωση χώρων, την αναβάθμιση των υπαρχόντων με άξονα την τήρηση των προβλεπόμενων προδιαγραφών για το σκοπό που θα εξυπηρετήσουν.

Οτιδήποτε άλλο θα μας βρει απέναντι μαχητικά, αποφασιστικά, αγωνιστικά καθώς εν έτει 2019 δεν δεχόμαστε να παζαρεύουμε ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα για την ζωή και την καθημερινότητα των παιδιών μας.

Σε ταβέρνα στο Γουδή επίσης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα εκδήλωση όπου απήυθηναν χαιρετισμό η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Αφροδίτη Ρέτζιου καθώς και ο υποψήφιος Δήμαρχος Ζωγράφου με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Ανδρέας Καραβίδας. Κάλεσαν τους παρευρισκόμενους να γυρίσουν την πλάτη στην πολιτική που ματώνει το λαό, και να κάνει τώρα το βήμα στηρίζοντας τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ παντού, να κάνει κριτήριο ψήφου τις δικές του ανάγκες.

Η βραδιά έκλεισε με μουσική από τη Σούλα Βαζούρα και την ορχήστρα της και το ραντεβού ανανεώθηκε για αύριο Δευτέρα 13 Μάη στις 7.30 μμ για την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Ζωγράφου, στην πλατεία Γαρδένιας.