Λαϊκή Συσπείρωση Ζωγράφου

Τετρασέλιδη διακήρυξη μπροστά στις εκλογές

 

Με «ευρύτατο κάλεσμα στήριξης της Λαϊκής Συσπείρωσης, που μπορεί να εκφράσει ένα ισχυρό ρεύμα συμπόρευσης, αγώνα και αλλαγής στου Ζωγράφου», ξεκινάει η τετρασέλιδη διακήρυξη της Λαϊκής Συσπείρωσης Ζωγράφου με υποψήφιο δήμαρχο τον Ανδρέα Καραβίδα.

Μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Η Λαϊκή Συσπείρωση Ζωγράφου ήταν η μόνη παράταξη που υπερασπίστηκε τα συμφέροντα του λαού της περιοχής ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική

Αποκαλύψαμε και σταθήκαμε απέναντι στις αντιλαϊκές επιλογές της δημοτικής αρχής αλλά και της αντιπολίτευσης που συμφωνεί στην ουσία της ασκούμενης πολιτικής.

  • Αποκάλυψε και ανέδειξε τον ταξικό χαρακτήρα των αντιλαϊκών – αντεργατικών επιλογών της δημοτικής αρχής, όπως παρατέθηκαν παραπάνω.
  • Έφερε και εισηγήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο δεκάδες θέματα, με συγκεκριμένες προτάσεις όπως: η ουσιαστική μείωση των ανταποδοτικών τελών, η κατάργηση των τροφείων, οι εισφορές στον πολιτισμό και στον αθλητισμό. Η διεκδίκηση γενναίας αύξησης της κρατικής χρηματοδότησης του δήμου, των σχολείων και των παιδικών σταθμών. Η προστασία της πρώτης κατοικίας και το σταμάτημα των κατασχέσεων από το δήμο.
  • Ήμασταν η μοναδική παράταξη που στήριξε μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο τις διεκδικήσεις και τους αγώνες των εργαζομένων του δήμου, για μόνιμη σταθερή δουλειά για την ασφάλεια στην εργασία τους, τα εισοδήματα τους, το δικαίωμα στην απεργία.

Σε αυτές τις εκλογές κάνε το βήμα, στήριξε τη Λαϊκή Συσπείρωση! Δυνάμωσε την πάλη για αναπλήρωση των απωλειών των εργατικών λαϊκών νοικοκυριών. Για να εκφραστεί γνήσια καταδίκη της Ε.Ε., της φτώχειας, της ανεργίας, των πολέμων. Για την Λαϊκή Αντεπίθεση. Δυναμώνουμε την λαϊκή αντιπολίτευση ενιαία. Παντού σε όλες τις κάλπες!

Διακήρυξη Λαϊκής Συσπείρωσης Ζωγράφου