Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης με τον υπ. δήμαρχο Α. Καραβίδα σε καταστήματα στο Γουδή

κατάλογος

Αντιπροσωπεία της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ζωγράφου, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Ανδρέα Καραβίδα, περιόδευσε σε καταστήματα στο Γουδή το περασμένο Σάββατο 13 Απρίλη, καλώντας τους αυτοαπασχολούμενους και τους εργαζόμενους της περιοχής να κάνουν αυτή τη φορά τη διαφορά, να στηρίξουν το ΚΚΕ παντού, για να βγουν στο προσκήνιο οι δικές τους ανάγκες.

Με ενδιαφέρον άκουσαν όσα τους έθεταν οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και προβληματισμένοι συμμετείχαν στη συζήτηση, αναγνωρίζοντας από τη μία τις ευθύνες της δημοτικής αρχής Καφατζάκη (ΣΥΡΙΖΑ), αλλά και της κυβέρνησης – ΕΕ για την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκονται και από την άλλη τη σταθερή και συνεπή στάση του ΚΚΕ στην πρώτη γραμμή διεκδίκησης των λαϊκών συμφερόντων παντού.

Με βάση τη δική τους πείρα κάλεσε ο Α. Καραβίδας τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες της περιοχής να βγάλουν συμπεράσματα για το κατά πόσο είναι «εφικτά» ή όχι μέτρα που θα ανακούφιζαν το λαό της περιοχής (π.χ. μείωση στα δημοτικά τέλη, υποδομές και προσωπικό παιδικών σταθμών, κατάργηση τροφείων στους παιδικούς σταθμούς). Ανέδειξε τις προτάσεις που έφερνε όλο το προηγούμενο διάστημα η «Λαϊκή Συσπείρωση» στα Δημοτικά Συμβούλια και την ουσιαστική σύμπνοια δημοτικής αρχής και αντιπολίτευσης στην καταψήφισή τους, με γνώμονα πάντα την υλοποίηση των κατευθύνσεων της κυβέρνησης και της ΕΕ, σε βάρος των λαϊκών αναγκών.

Στις συζητήσεις που έγιναν παρότρυνε εργαζόμενους και κατοίκους να απορρίψουν το δρόμο της θυσίας των δικών τους αναγκών στο βωμό του κέρδους των λίγων, να κάνουν κριτήριο ψήφου την καθημερινότητά τους και τις ανάγκες τους, ισχυροποιώντας το ΚΚΕ παντού.