Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης στα καταστήματα της Γ. Ζωγράφου

periodeia-zografou-02

Σε καταστήματα της Γεωργίου Ζωγράφου περιόδευσε χθες κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Ανδρέα Καραβίδα και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, απευθύνοντας κάλεσμα ενίσχυσης και στήριξης του ΚΚΕ παντού ως δύναμη εγγύησης για την επόμενη μέρα των εκλογών.

Με τις εξελίξεις να τρέχουν και τους μικρούς αυτοαπασχολούμενους να βρίσκονται διαρκώς υπό τη δαμόκλειο σπάθη των πολιτικών κυβέρνησης ΕΕ που οδηγούν στο ξεκλήρισμά τους με την απλόχερη «αρωγή» της δημοτικής αρχής  Καφατζάκη (ΣΥΡΙΖΑ) όλα αυτά τα χρόνια, οι κάτοικοι της περιοχής «έστησαν αυτί» σε αυτά που λέει το ΚΚΕ, αναγνωρίζοντας τη σταθερή και συνεπή στάση του στα λαϊκά προβλήματα τόσο σε τοπικό όσο και εθνικό επίπεδο.

Συνομιλώντας με τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες της περιοχής ο Α. Καραβίδας κάλεσε το λαό του Ζωγράφου να αξιοποιήσει την πείρα που έχει τόσο από κυβερνήσεις όσο και από δήμους, όπου παίρνουν «άριστα» στο να μετρούν ματωμένα πλεονάσματα στους προϋπολογισμούς και όταν πρόκειται για κάλυψη των λαϊκών αναγκών δηλώνουν, δήθεν, μετά λύπης, «έχουμε δεμένα τα χέρια». Τέτοια παραδείγματα είναι οι περιπτώσεις των δημοτικών τελών ηλεκτροφωτισμού που επίμονα καταψηφίζουν δημοτική αρχή και υπόλοιπη αντιπολίτευση την πρόταση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για μείωσή τους, καθώς και η έλλειψη υποδομών σε παιδικούς σταθμούς και αντιπλημμυρική προστασία με ευθύνη της διοίκησης του δήμου.

Τέλος, κάλεσε τους εργαζόμενους και κατοίκους της περιοχής να απορρίψουν την πολιτική που αντιλαμβάνεται ως «κόστος» τις λαϊκές ανάγκες, φορτώνοντας ολοένα και περισσότερα βάρη στις πλάτες του λαού, να κάνουν κριτήριο ψήφου την καθημερινότητά τους και τις ανάγκες τους, ισχυροποιώντας το ΚΚΕ παντού.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.