ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2017

Απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε όλη τη χώρα

pame-kinhtopoihsh

Με σύνθημα «Εργατική Πρωτομαγιά 2017. Με τους εργαζόμενους όλων των χωρών για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά!» δεκάδες απεργιακές συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν την 1η Μάη σε όλη τη χώρα.

Στην Αθήνα, η πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ θα γίνει στις 10 π.μ., στο Σύνταγμα (Δείτε εδώ τις προσυγκεντρώσεις), στη Θεσσαλονίκη, την ίδια ώρα, στο Άγαλμα Βενιζέλου και στον Πειραιά στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Καραϊσκάκη (Δείτε εδώ τις προσυγκεντρώσεις).

Σε μαζική συμμετοχή καλεί το ΠΑΜΕ, τονίζοντας ότι οι εργαζόμενοι, τα Συνδικάτα, τα Εργατικά Κέντρα και οι Ομοσπονδίες πρέπει να τιμήσουν τη φετινή Εργατική Πρωτομαγιά δυναμώνοντας την πάλη τους ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και συγχρόνως να εντείνουν την πάλη τους για την ικανοποίηση των σύγχρονων εργατικών – λαϊκών αναγκών, κόντρα στη βαρβαρότητα του κεφαλαίου.

«1η Μάη 2017. Διαδηλώνουμε μαζί με τους εργαζόμενους και τη φτωχή αγροτιά. Συμμετέχουμε μαζικά στις απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα» τονίζει στο κάλεσμά της η ΠΑΣΕΒΕ.

Να δώσουν αγωνιστικό παρών στην απεργία της Πρωτομαγιάς και στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ καλεί τις γυναίκες η ΟΓΕ.

 

 

ΠΗΓΗ: 902.gr