ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 98 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ

Δημήτρης Κουτσούμπας: Συνεχίζουμε δυναμικά, με πιο ισχυρό ΚΚΕ παντού

98_xronia_kke_koutsoumpas29

«Ένας αιώνας αγώνας και θυσία, το Κάπα Κάπα Έψιλον στην πρωτοπορία».

Με το σύνθημα αυτό και με εκατοντάδες υψωμένες γροθιές στο άκουσμα της «Διεθνούς» ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 26 Νοέμβρη στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ, η μεγάλη πολιτική – πολιτιστική εκδήλωση της ΚΕ για τα 98 χρόνια του Κόμματος.

Στην εκδήλωση, μίλησε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και το περιεχόμενό της ανέδειξε την αταλάντευτη προσήλωση του Κόμματος στην ισχυροποίησή του πρώτα και κύρια στους χώρους δουλειάς, με την οικοδόμηση γερών κομματικών οργανώσεων στα εργοστάσια και στις μεγάλες επιχειρήσεις, στους κλάδους στρατηγικής σημασίας.

Αυτό ήταν άλλωστε και το περιεχόμενο της μουσικοθεατρικής παράστασης, με τίτλο «Ο δρόμος μας ξεκινάει από τα εργοστάσια», με την οποία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση.

Ανάμεσα στους εκατοντάδες συγκεντρωμένους πολλοί ήταν εκείνοι οι εργαζόμενοι που τα τελευταία χρόνια πήραν τη μεγάλη απόφαση: Να παλέψουν οργανωμένα μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ, φέρνοντας τον τιμημένο τίτλο του μέλους του ΚΚΕ, για την ανατροπή του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος, για τον Σοσιαλισμό-Κομμουνισμό.

Η ίδια η εκδήλωση, εκτός από την απόδοση τιμής στους ηρωϊκούς αγώνες και τις ανείπωτες θυσίες του σχεδόν ενός αιώνα ζωής και δράσης του Κόμματος, ήταν και ένα κάλεσμα προς την εργατική τάξη να μπει μαχητικά στην πάλη. Να στρατευτεί με το Κόμμα της, το ΚΚΕ, που όπως είπε ο Δ.Κουτσούμπας, «παρά την εκατονταετή πορεία του, είναι το πιο νέο κόμμα…».

Η ομιλία του Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

ΠΗΓΗ: 902.gr