ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

2016-10-21-23-16-18-new-notification.png

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ                                             
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΠΡΟΣ: ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ

Αγαπητοί γονείς,

Σύμφωνα με την απόφαση της Α΄ Τακτικής Γενικής Συνέλευσης οι εκλογικές μας διαδικασίες, που περιλαμβάνουν την εκλογή νέων οργάνων Διοίκησης (Διοικητικό Συμβούλιο και Εξελεγκτική Επιτροπή), θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016, από τις 10.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα στην αίθουσα εργαζομένων του Δήμου Ζωγράφου – είσοδος από το τέρμα της οδού Αγ. Νικολάου λίγο πριν συναντήσει την Γρ. Κουσίδη (τέρμα λεωφορείου 608).
Με βάση το άρθρο 18 παράγραφος 11 του καταστατικού «Δικαίωμα εκλέγειν έχουν όλα τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη, τα οποία μπορούν να καταβάλουν τις συνδρομές τους και την ημέρα διεξαγωγής των αρχαιρεσιών, οπότε και εγγράφονται στους εκλογικούς καταλόγους.» Επομένως, όλοι οι γονείς με δικαίωμα συμμετοχής στο σύλλογο μπορούν να προσέλθουν με την ταυτότητά τους ή άλλο έγγραφο ταυτοποίησής τους και αφού καταβάλλουν την ετήσια συνδρομή τους (5€) να εγγράφονται στον εκλογικό κατάλογο και να ψηφίζουν. Τα παλαιά μέλη, που έχουν από πέρσι πληρώσει την εγγραφή τους στο Σύλλογο, καταβάλλουν μόνο τη φετινή συνδρομή τους, ήτοι: 3€.
Οι υποψηφιότητες είτε μεμονωμένων υποψηφίων είτε ψηφοδελτίων Συνδυασμών θα αποστέλλονται στην εφορευτική επιτροπή μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου syllogosgoneonpsz@gmail.com  μέχρι την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 20:00 και ακολούθως η      Εφορευτική θα προχωρήσει στην ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων την οποία και θα σας γνωστοποιήσει με κάθε πρόσφορο μέσο. Για τις δηλώσεις υποψηφιοτήτων μπορείτε να συμπληρώσετε την αίτηση υποψηφιότητας, ενώ για την περίπτωση συνδυασμού θα πρέπει να αναγράφεται το όνομα του Συνδυασμού μαζί με το σύνολο των ατόμων που θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιό του. Οι συμμετέχοντες σε συνδυασμό θα πρέπει να καταθέσουν και ξεχωριστή αίτηση υποψηφιότητας στην οποία θα αναγράφουν και το όνομα του Συνδυασμού που θα συμμετέχουν.
Λήψη εντύπου: ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΕΚΛΟΓΩΝ 2016.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση – πληροφορία επικοινωνήστε με τα μέλη της Εφορευτικής.
Η τριμελής Εφορευτική Επιτροπή
Τσαλάγκα Ιωάννα (τηλ.: 6934.474.382)
Δημάκης Δημήτρης (τηλ.: 6973.479.030)
Κατσίποδας Θωμάς (τηλ.: 6977.244.741)

 

ΠΗΓΗ: Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδικών Σταθμών Ζωγράφου