Οι προσυγκεντρώσεις του συλλαλητηρίου στις 17 Οκτώβρη

afisa-17-10-syllalhthrio-kentrikh

Σε προσυγκεντρώσεις για το συλλαλητήριο των Ομοσπονδιών, των Εργατικών Κέντρων και των Συνδικάτων στην Αθήνα, στις 17 Οκτώβρη, στις 6.30 μ.μ., στο Σύνταγμα, καλούν Ομοσπονδίες, εργατικά σωματεία, άλλοι μαζικοί φορείς και Λαϊκές Επιτροπές.

Συγκεκριμένα, οι προσυγκεντρώσεις έχουν οριστεί, στις 5.30 μ.μ. στα εξής σημεία:

Πλατεία Βάθης: Ομοσπονδίες Τύπου – Χάρτου, Ιματισμού – Δέρματος, Φαρμάκου, Τροφίμων – Ποτών, τα κλαδικά συνδικάτα της Αττικής και άλλα επιχειρησιακά σωματεία από τους αντίστοιχους κλάδους. Επίσης το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής, το Συνδικάτο Ενέργειας Αττικής, το Σωματείο Ελαιοσαπουνοποιών, το Συνδικάτο Χημικής Βιομηχανίας.

Πλατεία Κάνιγγος: Ομοσπονδίες Οικοδόμων και Λογιστών. Τα Συνδικάτα των Οικοδόμων Αθήνας, των Ηλεκτροτεχνιτών της Αθήνας, και άλλα σωματεία στις Κατασκευές, η Ένωση Λογιστών Αθήνας, οι Σύλλογοι Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας και Πειραιά, τα Σωματεία «ΛΙΝΤΛ» και «ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ», των Ιδιωτικών Υπάλληλων της Αθήνας, τα Σωματεία Καθαριστριών Αθήνας και Πειραιά, το κλαδικό Συνδικάτο Επισιτισμού – Τουρισμού της Αττικής και επιχειρησιακά σωματεία ξενοδοχείων της Αθήνας, το κλαδικό Συνδικάτο του Χρηματοπιστωτικού στην Αττική, το ΣΕΤΗΠ και επιχειρησιακά σωματεία στις Τηλεπικοινωνίες, η ΠΕΜΕΝ, ο «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», η ΠΕΜΑΓΕΕΝ, ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος και το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Τα σωματεία στη δημόσια εκπαίδευση «ΣΩΚΡΑΤΗΣ» και «ΣΕΦΕΡΗΣ» και τα σωματεία εργαζομένων στην ιδιωτική εκπαίδευση «Ο ΒΥΡΩΝΑΣ» και στους Παιδικούς Σταθμούς. Το κλαδικό Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, οι σύλλογοι εργαζομένων στην Περιφέρεια Αττικής και στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, επιχειρησιακά σωματεία των ΟΤΑ και σωματεία της Δημόσιας Διοίκησης.

Πλατεία Ομονοίας: Η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας, σύλλογοι και ενώσεις ΕΒΕ. Φοιτητικοί και Σπουδαστικοί Σύλλογοι. Οι Λαϊκές Επιτροπές της Δυτικής Αθήνας, του Θριασίου, των Μεσογείων και της Λαυρεωτικής, του Κεντρικού Τομέα Αθήνας και του Βόρειου Τομέα Αθήνας. Γυναικείοι Σύλλογοι της ΟΓΕ. Η Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΙΚΑ, η ΣΕΑ συνταξιουχικών οργανώσεων και σωματεία συνταξιούχων.

Στύλοι Ολυμπίου Διός: Λαϊκές Επιτροπές του Πειραιά, της Ανατολικής Αθήνας και του Νότιου Τομέα της Αθήνας.

 

ΠΗΓΗ: 902.gr