ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΕΠΑΛ ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

newsflash_logo

                     Ζ’ ΕΛΜΕ

Δυναμική παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 3 Οκτώβρη στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Αττικής μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς από τα ΕΠΑΛ Ηλιούπολης, Καισαριανής και Ζωγράφου. Απαίτησαν να λειτουργήσουν όλα τα ολιγομελή τμήματα των σχολείων τους και να μη μετακινηθεί κανένας μαθητής σε άλλο σχολείο. Συγκεκριμένα δεν εγκρίθηκε η λειτουργία 3 τμημάτων στο ΕΠΑΛ Ηλιούπολης (Ηλεκτρολόγων, Βοηθών Νοσηλευτή και Κομμωτικής Τέχνης), 1 στο ΕΠΑΛ Καισαριανής (Τεχνικού Ηλεκτρονικών και Υπολογιστικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων, Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών) και 1 στο ΕΠΑΛ Ζωγράφου (Βοηθών Νοσηλευτή) – όλων της Γ΄ τάξης.

Ο Περιφερειακός Διευθυντής τούς παρέπεμψε στο Υπουργείο Παιδείας και στη συνάντηση Υπουργού Παιδείας – ΟΛΜΕ, που έχει οριστεί την Τετάρτη 5 Οκτώβρη.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες των ΕΠΑΛ συνεχίζουν τον αγώνα τους και καλούν όλους τους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς στη συγκέντρωση της ΤΕΤΑΡΤΗΣ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗ 1.00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.

 

ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΑΛ.