ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ                                             
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΠΡΟΣ: ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ

 

 

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

           Μετά τον αποκλεισμό δεκάδων βρεφών και νηπίων από το στοιχειώδες δικαίωμά τους στην προσχολική αγωγή, τη διακοπή της εκπαίδευσης δεκάδων παιδιών που φέτος δε θα επανεγγραφούν στο σχολείο τους, καθώς και τα σχετικά αιτήματα μελών μας, εντείνουμε τον αγώνα μας και συντονίζουμε τη δράση μας:

  • Ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα σε κοινή σύσκεψη την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου στις 7.00μμ στο Δημαρχείο Καισαριανής (Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, 3ος όροφος), που απευθύνει ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Καισαριανής στα σωματεία και τους μαζικούς φορείς της Καισαριανής, του Ζωγράφου του Βύρωνα, της Ηλιούπολης και Δάφνης-Υμηττού, για να συντονίσουμε τη δράση μας.
  • Καλούμε όλους τους γονείς και τους φορείς του Δήμου μας σε έκτακτη γενική συνέλευση την Πέμπτη 15 Σεπτέμβρη στις 6:30μμ, στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Ζωγράφου επί της οδού Ανακρέοντος 60 (ισόγειο), για να πάρουμε αποφάσεις συνέχισης των κινητοποιήσεών μας.

 

Προφανώς μέσα στο στενό κορσέ της άδικης πολιτικής που χαράσσουν οι Κυβερνήσεις και εφαρμόζουν διαχρονικά οι Διοικήσεις του Δήμου, δε χωρούν οι ανάγκες των παιδιών μας. Σαν εργαζόμενοι και σαν γονείς δεν πρέπει να το επιτρέψουμε. Η Προσχολική Αγωγή δεν είναι προνόμιο όσων μπορούν να πληρώσουν για αυτή, ούτε παροχή πτωχοκομείου που κατευθύνεται σε όσους ζουν στην έσχατη φτώχεια. Είναι βασική ανάγκη όλων των παιδιών, απαραίτητη προϋπόθεση για την ομαλή ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για: 

ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ, ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ  ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ