ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ                   Ζωγράφου, 09/09/2016

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ

ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

e-mail: syllogosgoneonpsz@gmail.com

blog: http://syllogosgoneonpsz.weebly.com

                                                                                                                                                                       ΠΡΟΣ:

                                      ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ

 

Χαιρετίζουμε όλους τους γονείς που συμμετείχαν στη χθεσινή μαζική συγκέντρωση και παράσταση διαμαρτυρίας του Συλλόγου μας στο Δημοτικό Συμβούλιο. Οι γονείς ενωμένοι σαν μια γροθιά απαιτήσαμε δωρεάν, δημόσιες, σύγχρονες υπηρεσίες προσχολικής αγωγής για όλα τα παιδιά. Αναγκάσαμε το Δημοτικό Συμβούλιο να εγκρίνει ομόφωνα το ψήφισμα διαμαρτυρίας μας. Στείλαμε σαφές μήνυμα ότι δε σκύβουμε το κεφάλι όταν πρόκειται για την εκπαίδευση των παιδιών τους. Φτάνει πια με τη μοιρολατρία και τη λογική του τίποτα δε γίνεται!

Φυσικά και δεν έχουμε αυταπάτες ότι τα προβλήματα που η αιτία τους είναι βαθύτερη μπορούν να λυθούν εν μία νυκτί υπό το βάρος μιας πετυχημένη κινητοποίησης. Για άλλη μια φορά όμως αποδεικνύεται ότι ο μόνος δρόμος για να βγουν στο προσκήνιο οι ανάγκες μας είναι να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας. Όταν αγωνίζεσαι οργανωμένα με δίκαια αιτήματα και σωστό προσανατολισμό πετυχαίνεις  και νίκες! Για το λόγο αυτό συνεχίζουμε τον Αγώνα μας για τα μικρά και τα μεγάλα ζητήματα που θα προκύψουν.

Καλούμε όλους τους γονείς να πυκνώσουν τις γραμμές του Συλλόγου μας, να υπάρχει άμεση επικοινωνία και ενημέρωση, ώστε τώρα που ξεκινά η σχολική χρονιά, να αναδεικνύονται έγκαιρα τυχόν ελλείψεις και να παρεμβαίνουμε άμεσα για να λύνονται.   

Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ