ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ

ΜΕ ΕΥΡΕΙΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

 

αρχείο λήψης

Υιοθετήθηκε με μεγάλη πλειοψηφία στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο η πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης για την ελεύθερη πρόσβαση στο υπαίθριο θέατρο και το πάρκο. Συγκεκριμένα υπέρ της πρότασης τάχθηκαν όλες οι παρατάξεις εκτός της παράταξης του κ. Αγγελόπουλου. Υπενθυμίζουμε την πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης:

«Είναι σε όλους μας γνωστό το θέμα που υπάρχει σχετικά με την ελεύθερη πρόσβαση στο υπαίθριο θέατρο και το πάρκο. Επειδή θεωρούμε ότι το ζήτημα αυτό θα πρέπει να βρει άμεσα λύση, και το δημοτικό συμβούλιο πρέπει να βγει μπροστά σε μια διεκδίκηση προς όφελος των δημοτών του, για να αποδοθεί στους δημότες του Ζωγράφου και να εξυπηρετούνται οι ανάγκες πρόσβασης του σε ένα ελεύθερο χώρο πρασίνου και πολιτισμού, καλούμε το δημοτικό συμβούλιο Ζωγράφου να λάβει απόφαση. Συγκεκριμένα: Το Δ.Σ. του δήμου Ζωγράφου θέλοντας να δώσει τέλος σε ένα χρόνιο πρόβλημα πρόσβασης των δημοτών του σε ελεύθερους χώρους αναψυχής και πολιτισμού, αποφασίζει το άνοιγμα κάθε εμποδίου που έχει τεθεί και σχετίζεται με την ελεύθερη πρόσβαση των δημοτών στο υπαίθριο θέατρο του δήμου και στο πάρκο».

Έπειτα από την παραπάνω απόφαση, που λήφθηκε με ευρεία πλειοψηφία, σαν Λαϊκή Συσπείρωση απαιτούμε η δημοτική αρχή να την υλοποιήσει τις επόμενες μέρες ώστε να επιτραπεί η ελεύθερη είσοδος στον ζωγραφιώτικο λαό.