ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΛΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Κινητοποίηση των δυνάμεων της Λαϊκής Επιτροπής Ζωγράφου πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί. Σε συνέχεια των πρωτοβουλιών όλου του προηγούμενο διαστήματος, η Λαϊκή Επιτροπή έδωσε το πρωί αγωνιστικό παρών ενόψει της κατάθεσης των αντιλαϊκών νομοσχεδίων που ετοιμάζεται να φέρει προς ψήφιση η συγκυβέρνηση.

Η κινητοποίηση ξεκίνησε από την πλατεία Τερζάκη, διέσχισε την οδό Γρηγορίου Αυξεντίου, κατευθύνθηκε στην οδό Ούλωφ Πάλμε και μέσω της Λεωφόρου Παπάγου κατέληξε στην πλατεία Γαρδένια. Στην διάρκεια της κινητοποίησης η Λαϊκή Επιτροπή καλούσε τους εργαζόμενους της γειτονιάς σε ξεσηκωμό ενάντια στον αντιασφαλιστικό νόμο λαιμητόμο και στη νέα φορολογική επίθεση. Απηύθυνε πλατύ κάλεσμα για συμμετοχή στην 48ωρη απεργία την μέρα κατάθεσης του νομοσχεδίου.

Τις επόμενες ημέρες η Λαϊκή Επιτροπή, οι  μαζικοί φορείς και οι επιτροπές αγώνα που συμμετέχουν, θα αναπτύξουν πολύμορφη δράση, στους τόπους δουλειάς και στις γειτονιές του δήμου μας, με σκοπό να ενημερώσουν τους εργαζόμενους και να τους καλέσουν σε αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και των εταίρων της. Όλο το προηγούμενο διάστημα, το ταξικό κίνημα, τα συνδικάτα, οι λαϊκές επιτροπές και οι μαζικοί φορείς που συσπειρώνονται στο Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, ανέπτυξαν πλούσια δράση με τη συμμετοχή χιλιάδων εργαζομένων, ανέργων, συνταξιούχων, γυναικών και νεολαίας. Ο λαός έδειξε ότι έχει τη δύναμη να καθυστερήσει και να ματαιώσει τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης. Χρειάζεται και τώρα με την μαζική και μαχητική του δράση να βάλει φρένο στα αντιλαϊκή σχέδια τους.

ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

210 7778249, laikiepitropizografou@yahoo.gr

Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Ζωγράφου, Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ζωγράφου, Παράρτημα Συνδικάτου Οικοδόμων Ζωγράφου,  Επιτροπή Αγώνα ΕΒΕ Ζωγράφου, Επιτροπή Αγώνα Ανέργων Ζωγράφου, Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών