Μηχανοκίνητη πορεία ενάντια στην ανεργία

20160406_190734

      Ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν η μηχανοκίνητη πορεία που διοργάνωσαν οι Λαϊκές Επιτροπές Ηλιούπολης, Βύρωνα, Καισαριανής και Ζωγράφου, την Τετάρτη 6 Απρίλη. Οι Λαϊκές Επιτροπές και οι Επιτροπές Ανέργων των παραπάνω περιοχών ανταποκρινόμενες στο κάλεσμα του Δήμου Πατρέων για αγώνα ενάντια στην ανεργία πραγματοποιούν αυτές τις μέρες μια σειρά δραστηριότητες και πρωτοβουλίες. Ανάμεσα σε αυτές ήταν και η πρωτοβουλία για την πραγματοποίηση της μηχανοκίνητης πορείας.

20160406_185538

       Η πορεία ξεκίνησε στις 18:30 από την πλατεία Κανάρια της Ηλιούπολης, στην συνέχεια κατευθύνθηκε στην κεντρική πλατεία της Ηλιούπολης. Επόμενη στάση ήταν στην πλατεία Υμηττού και στο δημαρχείο του Υμηττού ενώ έπειτα κατευθύνθηκε στο μετρό της Δάφνης. Μετά την Δάφνη επόμενη στάση ήταν στην Αγορά του Βύρωνα, ενώ μετά ακολούθησε η πλατεία της Καισαριανής.

 

       Η πορεία ολοκληρώθηκε στου Ζωγράφου με στάσεις διαδοχικά στην πλατεία Τερζάκη, στην πλατεία Γαρδένιας και τερματισμό στην πλατεία Ελευθερίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλες τις στάσεις μέλη των κατά τόπους Λαϊκών Επιτροπών πραγματοποιούσαν εξόρμηση με το κάλεσμα για συμμετοχή στο μεγάλο συλλαλητήριο της Κυριακής όπου θα τερματίσει και η πορεία από την Πάτρα.

       Οι Λαϊκές Επιτροπές και οι Επιτροπές Αγώνα των Ανατολικών Συνοικιών δίνουν επόμενο αγωνιστικό ραντεβού στην κυριακάτικη πορεία, στην προσυγκέντρωση τους στις 17:00 στον Ευαγγελισμό.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.