ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

ΤΟΥ ΠΑ.Μ.Ε. ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 31 ΜΑΡΤΗ, ΣΤΙς 19:ΟΟ

ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

 

Η Λαϊκή Επιτροπή Ζωγράφου καλεί σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την ερχόμενη Πέμπτη στις 19:00. Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να φέρει νέες αντιλαϊκές συμφωνίες με την Ε.Ε., το Δ.Ν.Τ. και την ΕΚΤ για την αφαίρεση και των τελευταίων λαϊκών δικαιωμάτων. Να μην το επιτρέψουμε, να μην αφήσουμε την κυβέρνηση να περάσει το νόμο λαιμητόμο για το ασφαλιστικό, την νέα φοροεπιδρομή και το περαιτέρω τσάκισμα μισθών και συντάξεων.

Εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, αυτοαπασχολούμενοι, γυναίκες, νέοι

            Όλο το προηγούμενο διάστημα με τους μαζικούς μαχητικούς αγώνες μας το προηγούμενο διάστημα, κάναμε καθαρή την απόφαση μας: Ο νόμος λαιμητόμος να μην περάσει στη Βουλή! Χωρίς αυτούς τους αγώνες τα μέτρα ήδη θα είχαν ψηφιστεί και θα ήταν πολύ χειρότερα. Η συμμαχία του εργαζόμενοι λαού έδειξε τη δύναμη της. Οι αγώνες μας φέρνουν αποτελέσματα. Σας καλούμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος.

20

            Τώρα είναι η ώρα ακόμα πιο δυναμικά να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας, να δείξουμε την δύναμη μας. Βάζουμε μπροστά το δίκιο μας! Να ζούμε όπως μας αξίζει με βάση την εποχή μας και τις σύγχρονες ανάγκες μας, όχι με τα ελάχιστα! Δεν υποχωρούμε στη μοιρολατρία και την ηττοπάθεια. Έχουμε τη δύναμη να φέρουμε τα πάνω κάτω.

            Με όλες μας τις δυνάμεις τις επόμενες μέρες προετοιμάζουμε την 48ωρη απεργία όποτε κι αν η κυβέρνηση φέρει προς ψήφιση το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό.

            Συμμετέχουμε όλοι και όλες στο συλλαλητήριο του Π.Α.ΜΕ. την Πέμπτη 31 Μάρτη στις 19:00 στην Ομόνοια. Η προσυγκέντρωση της Λαϊκής Επιτροπής θα είναι στις 18:30 στην πλατεία Κάνιγγος.

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

210 7778249, laikiepitropizografou@yahoo.gr

Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Ζωγράφου, Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ζωγράφου, Παράρτημα Συνδικάτου Οικοδόμων Ζωγράφου,  Επιτροπή Αγώνα Ανέργων Ζωγράφου, Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών