ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

Η Λαϊκή Επιτροπή Ζωγράφου συγκροτεί την ομάδα της και λαμβάνει μέρος.

 

tournoua-podosfairou-pame.jpg

          Καλούμε τους νέους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους σπουδαστές μαθητείας και κατάρτισης, μαθητές από τα σχολεία της περιοχής, μετανάστες να δηλώσουν συμμετοχή στο ετήσιο τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώνει το Π.Α.ΜΕ.

          Το φετινό τουρνουά είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους του μόχθου που ξεριζώνονται από τον τόπο τους, στους πρόσφυγες και μετανάστες θύματα των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων σε Συρία, Ιράκ, Αφγανιστάν κ.α. εξαιτίας της βάρβαρης πολιτικής του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ και της ΕΕ.

toyrnoya-pame-2_2.jpg

          Καλούμε μαζικά τους νέους της περιοχής να συμβάλλουν στην πραγματοποίηση του πρωταθλήματος στεκόμενοι αλληλέγγυοι στο δράμα των προσφύγων. Να σταθούμε απέναντι σε ρατσιστικές και εθνικιστικές φωνές που ζητάνε να αυξηθεί η καταστολή, δηλαδή να αυξηθούν οι νεκροί στο Αιγαίο.

          Με την διεξαγωγή αυτού του τουρνουά αναδεικνύουμε επίσης το δικαίωμα,  την ανάγκη στον αθλητισμό και οτι αυτό δεν μπορεί να εξαρτάται από την τσέπη μας.Υπάρχει σήμερα ανάγκη από σύγχρονες υποδομές και εγκαταστάσεις όπου οργανωμένα θα έχουν όλοι πρόσβαση δωρεάν.

          Σε αυτό το παιχνίδι παίζουμε χωρίς ΠΑΕ και στημένα παιχνίδια κόντρα στην σαπίλα του εμπορευματοποιημένου αθλητισμού του κέρδους και των αναβολικών. Προβάλλουμε την ανωτερότητα της ταξικής αλληλεγγύης και της συλλογικής δράσης.

          Παίζουμε μπάλα στο δικό μας γήπεδο, οργανώνοντας την δράση μας, συζητώντας συλλογικά πως μπορούν να καλυφθούν οι πραγματικές μας ανάγκες όχι μόνο του ελεύθερου χρόνου συνολικότερα το δικαίωμα μας στον αθλητισμό.

toyrnoya-podosfairoy-pame_1

          Πιστεύουμε στην ευρύτερη αξία της Φυσικής Αγωγής και του Αθλητισμού, που βοηθούν τον άνθρωπο να ενταχθεί στην κοινωνία, να δουλεύει συλλογικά, να έχει στόχους, να αντιμετωπίζει τα προβλήματά του. Το πρότυπο του αθλητισμού, ως κοινωνική λειτουργία και λαϊκό δικαίωμα, είναι πράξη φυσικής υγείας, παιδείας, αυτογνωσίας, ομαδικότητας, αλληλεγγύης, άμιλλας.

Δηλώνουμε συμμετοχή  μέχρι 9 Μαρτίου στο τηλέφωνο:  6978282459

 

 

 

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Περιάνδρου 18, 2107778249

laikiepitropizografou@yahoo.gr

 Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ζωγράφου, Παράρτημα Συνδικάτου Οικοδόμων Ζωγράφου, Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Ζωγράφου, Επιτροπή Αγώνα ΕΒΕ Ζωγράφου, Επιτροπή Αγώνα Ανέργων Ζωγράφου, Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών