ΛΑΪΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

Ενόψει της δίμηνης οικονομικής εξόρμησης Δεκέμβρη – Γενάρη, οι Κομματικές Οργανώσεις  Ζωγράφου, Ιλισίων και Γουδιού του ΚΚΕ, προχωρούν και φέτος στο καθιερωμένο γλέντι τους. Η οικονομική εξόρμηση του Κόμματος βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ δίνουν την μάχη μαζί με φίλους και οπαδούς για την υπερκάλυψη των πλάνων.

Με κέφι και αισιοδοξία προετοιμάζουν το λαϊκό γλέντι την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου  στη 13:00, στο Ρυθμό στο Γουδί, με φαγητό, καλό κρασί, ζωντανή μουσική και πλούσια λαχειοφόρο αγορά.

+-_Η+¦_Δ+- _Δ_Ζ+_+__Δ_Ε+¦+-_Δ+__Γ (2).jpg

Μπαίνουμε όλοι στη μάχη για την ολόπλευρη ισχυροποίηση του ΚΚΕ και για την οικονομική του ενίσχυση, ώστε να μπορεί στις σημερινές δύσκολες συνθήκες να δρα για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων. Διαβάζουμε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος για την φετινή οικονομική εξόρμηση:

 

…Ο λαός πάντα ενίσχυε οικονομικά το ΚΚΕ, σε όλες τις δύσκολες φάσεις και στιγμές για το λαϊκό κίνημα. Είμαστε σίγουροι ότι αυτό θα γίνει και αυτή τη φορά πιο πλατιά και συνειδητά, ιδιαίτερα σήμερα που δοκιμάζεται σκληρά από το βαρύ χειμώνα της φτώχειας, της ανεργίας, της ανασφάλειας, που έχουν φέρει οι κυβερνήσεις που υπηρετούν το σύστημα. Σήμερα, που βρίσκεται αντιμέτωπος με τον οδοστρωτήρα των μέτρων, που οδηγεί καταπάνω του η σημερινή κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με τις οδηγίες και τη στήριξη της ΕΕ, ως άξιοι συνεχιστές των προηγούμενων, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ…

…Για να γίνει πιο αποτελεσματικό το ΚΚΕ στην πάλη του, χρειάζεται και την πλατιά λαϊκή οικονομική στήριξη και προσφορά. Έτσι μπορεί το Κόμμα της εργατικής τάξης: Να εκδίδει μαζικά προπαγανδιστικά υλικά, να τυπώνει τον πολύτιμο και αναντικατάστατο «Ριζοσπάστη», να λειτουργεί και να αναβαθμίζει το πόρταλ του «902» για να ενημερώνει το λαό, να εκδίδει την «Κομμουνιστική Επιθεώρηση» (ΚΟΜΕΠ) και βιβλία ώστε να αναπτύσσει και να εκλαϊκεύει τη μαρξιστική – λενινιστική κοσμοθεωρία, να μάχεται για την ιστορική αλήθεια, να προβάλλει το επαναστατικό και προοδευτικό έργο του λαού.

Να συνεχίζει το τιτάνιο και πολυσήμαντο έργο της συντήρησης και αξιοποίησης του Ιστορικού Αρχείου, για την παραπέρα πολύμορφη αξιοποίησή του υπέρ του λαού και της νεολαίας, με εκδόσεις, εκθέσεις, δημοσιεύσεις.

Να οργανώνει πολύμορφες εκδηλώσεις για την ιδιαίτερα συμβολική και ουσιαστική επέτειο των 100 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ. Η Ιστορία του αποτελεί πηγή πείρας, έμπνευσης, ηρωισμού στην ταξική πάλη ενάντια στην εκμετάλλευση σήμερα και μέχρι την κατάργησή της.

…Το ΚΚΕ λέει την αλήθεια, δεν κρύβει από τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα τις οικονομικές πηγές και τα έξοδά του. Καταθέτει τακτικά προϋπολογισμούς, απολογισμούς εσόδων – εξόδων, δέχεται συστηματικά οικονομικούς ελέγχους και από ορκωτούς ελεγκτές – λογιστές της Βουλής, και μάλιστα περισσότερο από άλλα κόμματα. Στο ΚΚΕ σε ορισμένα στελέχη του που λόγω των πολλαπλών τους χρεώσεων και καθηκόντων δεν μπορούν να εργασθούν, όπως και αυτά που απασχολούνται στον «Ριζοσπάστη» ή στο πόρταλ του «902», στις εκτυπώσεις, σε απαραίτητες βοηθητικές δουλειές, δίνεται μια αποζημίωση, που σε καμιά περίπτωση δεν ξεπερνά το μέσο εργατικό μισθό που δίνεται στον ιδιωτικό τομέα. Το ίδιο ισχύει και για τους βουλευτές και τους δημάρχους κομμουνιστές, οι οποίοι καταβάλλουν τον μισθό από το αξίωμά τους στο ταμείο του Κόμματος και δεν απολαμβάνουν κανένα οικονομικό ή άλλο προνόμιο.

Το ΚΚΕ, που παλεύει για τα γενικά συμφέροντα της εργατικής τάξης και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, δίνει μεγάλη σημασία και εκτίμηση στην οικονομική προσφορά που προέρχεται από ανέργους και χαμηλοαμειβόμενους, από αυτοαπασχολούμενους ΕΒΕ και αγρότες, από φοιτητές, μαθητές και γυναίκες των λαϊκών οικογενειών. Το ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους, τις λαϊκές δυνάμεις που εκτιμούν το ρόλο του, την πάλη και την προσφορά του στο λαό και το κίνημα, να έχουν τη δική τους συνεισφορά στην επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης.

Όλοι με το κουπόνι για να κερδηθεί η μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης!

Αναπτύσσουμε την κομμουνιστική άμιλλα και πρωτοβουλία με αυταπάρνηση: Για να υπερκαλυφθούν οι στόχοι όλων των Οργανώσεων. Για να βγει το ΚΚΕ πολλαπλά ενισχυμένο και από καλύτερες θέσεις να συνεχίσει την πάλη κατά της καπιταλιστικής βαρβαρότητας, για να οργανώσουμε τη λαϊκή αντεπίθεση και συμμαχία για την ανατροπή, την εργατική – λαϊκή εξουσία, το σοσιαλισμό!

*Προσκλήσεις διατίθενται από τις Κομματικές Οργανώσεις Ζωγράφου του ΚΚΕ

logotypo 100 xronia kke