Ολοήμερη αθλητική εκδήλωση στην Καισαριανή

athlhtismos-kke-kne-afisa_0

Ολοήμερη εκδήλωση, με θέμα «Ο Αθλητισμός δεν είναι πολυτέλεια για λίγους, είναι δικαίωμα για όλους», διοργανώνουν την Κυριακή, 29 Νοέμβρη, η Επιτροπή Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΚΣ της ΚΝΕ και το αντίστοιχο Τμήμα της ΚΕ του ΚΚΕ.

Η εκδήλωση θα γίνει στο κλειστό γήπεδο της Νήαρ Ηστ στην Καισαριανή (Εθνικής Αντίστασης 118 και Φιλαδελφείας) και θα περιλαμβάνει επιδείξεις αθλημάτων και συζήτηση.

Συγκεκριμένα, η εκδήλωση θα αρχίσει το πρωί στις 10 π.μ. με γνωριμία με το μπάσκετ. Την παρουσίαση θα κάνει ο Κώστας Μίσσας (Ομοσπονδιακός προπονητής και τεχνικός σύμβουλος της Εθνικής ομάδας) με τη βοήθεια των ομάδων υποδομής της Νήαρ Ηστ. Καλεσμένος θα είναι ο διεθνής καλαθοσφαιριστής Νίκος Παππάς και θα ακολουθήσει συζήτηση με τον Κώστα Μίσσα και τον Νίκο Παππά, που θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Μιχάλης Λεάνης.

Το απόγευμα, από τις 6 μ.μ. θα γίνουν παρουσιάσεις μαχητικών αθλημάτων. Το άθλημα της πάλης θα παρουσιάσει η Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης, το Παγκράτιο θα παρουσιάσει η Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος και το tae kwon do θα παρουσιάσει ο Αθλητικός Σύλλογος Ελπίδες Καισαριανής.