ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΔΗΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Συνάδελφοι-συναδέλφισσες
Την Πέμπτη 1/10 πραγματοποιήσαμε παρέμβαση με το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ζητώντας: α) την υλοποίηση της απόφασης του για παράταση των συμβάσεων μας μέχρι τέλος του χρόνου. Παίρνοντας το λόγο η δήμαρχος είπε ότι η διοίκηση εμμένει στη προηγούμενη θέση της. Μετά από την έντονη πίεση που ασκήσαμε και τις διαμαρτυρίες μας πήραμε το λόγο απαιτώντας από την δημοτική αρχή να δεσμευτεί στο δημοτικό συμβούλιο τη στήριξη μας μέχρι το τέλος, πράγμα το οποίο έγινε.

Καταγγέλλουμε για μια ακόμη φορά την πλειοψηφία του συλλόγου εργαζομένων που στη γενική συνέλευση-παρωδία που πραγματοποίησε, πέρασε στα ψιλά και με συνοπτικές διαδικασίες τις απολύσεις 17 εργαζόμενων, ενώ υποτίθεται ότι ήταν πρώτο θέμα συζήτησης.

Αποφασίσαμε κόντρα στη γενική άποψη που κυριαρχεί στο δήμο μας «να τα έχουμε με όλους καλά», «να τους καλοπιάσουμε» κτλ., να διαλέξουμε τον δρόμο του αγώνα και της ανάδειξης των ευθυνών που υπάρχουν. Το αίτημα μας για παράταση της σύμβασης μας δεν είναι ξεκομμένο από το γενικό αίτημα των εργαζομένων για δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Καλούμε όλους τους συναδέλφους να πάρουν θέση, να σταθούν στο πλευρό μας να συμμετέχουν μαζί μας στην παρέμβαση που θα πραγματοποιήσουμε μαζί με το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ στην αποκεντρωμένη διοίκηση (Κατεχάκη 56) την Τρίτη 6/10 και ώρα 13.30.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ (ΚΑΤΕΧΑΚΗ 56) ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 6/10/15 ΚΑΙ ΩΡΑ 13.30

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ