Θ. Παφίλης: Να κοκκινίσουν οι κάλπες στις 25 του μήνα

pafilhs_omilia_zografoy_3«Να κοκκινίσουν οι κάλπες στις 25 του μήνα. Ψήφος στο ΚΚΕ γιατί αυτό που κρίνεται την επόμενη μέρα είναι να υπάρχει ένα δυνατό Κομμουνιστικό Κόμμα, που θα συμβάλει μέσα και έξω από τη Βουλή. Να υπάρχει μία δυνατή, εργατική λαϊκή αντιπολίτευση, να τους σταματήσει, να οργανώσει, να ξεσηκώσει το λαό, να σταματήσει να κοιτάει προς τα κάτω, να σηκώσει κεφάλι και να διεκδικήσει αυτό που του αξίζει». Αυτό το αγωνιστικό προσκλητήριο απηύθυνε την Τετάρτη το βράδυ ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής του Κόμματος στην Β’ Περιφέρεια της Αθήνας, από το κατάμεστο αμφιθέατρο του κινηματογράφου «ΑΛΕΚΑ» στου Ζωγράφου.

Όπως τόνισε, στις 26 μπορεί «να έχουν φύγει αυτοί», αλλά «θα είναι εδώ οι πραγματικοί αντίπαλοι του λαού. Η ΕΕ, τα μονοπώλια η εξουσία τους και μάλιστα θα έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις από το λαό και την εργατική τάξη που έχουν ματώσει για την ανταγωνιστικότητα και κερδοφορία τους».

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο επικρατείας Παύλος Ορκόπουλος, ο Λάζαρος Κυρίτσης, ο Νίκος Παπακωνσταντίνου, πρώην επικεφαλής των δημοτικών συνδυασμών του ΚΚΕ και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ανδρέας Καραβίδας και Μάκης Μπαρμπέρης.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο και δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο 902.gr