40ο Φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητή 18-19-20 Σεπτέμβρη

Το Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια πολύμορφων εκδηλώσεων συνδυάζοντας την πρωτοπόρα και ανατρεπτική πολιτική πρόταση του ΚΚΕ με πολλές μορφές τέχνης, συναυλίες, αφιερώματα, με αθλητικές δραστηριότητες, με συζητήσεις και εκδηλώσεις, με τη μαζική συμμετοχή λαού και νεολαίας. Οι κεντρικές εκδηλώσεις του 40ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή θα πραγματοποιηθούν στις 18-19-20 Σεπτέμβρη στην Αθήνα.

Το Σάββατο 20 Σεπτέμβρη θα μιλήσει στο Φεστιβάλ ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και θα χαιρετίσει ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ Θοδωρής Χιώνης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των τριήμερων εκδηλώσεων εδώ: http://efestival.kne.gr/πρόγραμμα/κεντρικών-εκδηλώσεων-αθήνας.html

Θα υπάρχει πούλμαν από την πλατεία Γαρδένιας για το φεστιβάλ την Πέμπτη 18/9 και την Παρασκευή 19/9 στις 6.30 μμ και το Σάββατο 20/9 στις 6.00 μμ