ΟΛΟΙ έξω από τα πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ Ζωγράφου, την Τρίτη 18/2, στις 7:30 & το απόγευμα στη μεγάλη συγκέντρωση του Π.Α.ΜΕ., στις 18:00 στην Ομόνοια

Η Λαϊκή Επιτροπή Ζωγράφου χαιρετίζει την μαζική και μαχητική συμμετοχή, εργαζομένων, ανέργων, συνταξιούχων, γυναικών και νεολαίας στην κινητοποίηση έξω από τα πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ Ζωγράφου σήμερα το πρωί.

Η Λαϊκή Επιτροπή διαδήλωσε ενάντια στο νόμο της κυβέρνησης για το κλείσιμο των πολυϊατρείων και την περαιτέρω υποβάθμιση της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. Χαιρετίζουμε την μαζική παρουσία του ζωγραφιώτικου λαού και ανυποχώρητη στάση του προσωπικού των πολυϊατρείων που απέτρεψαν για μια ακόμη φορά τους ελεγκτές της διοίκησης του ΕΟΠΥΥ να προχωρήσουν στην καταγραφή και παραλαβή του κτηρίου δηλαδή στο κλείσιμο των πολυϊατρείων. Καλούμε σε κλιμάκωση του αγώνα για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν σύστημα υγείας – πρόνοιας. Αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν κέντρα υγείας για όλο το λαό. Να καταργηθεί κάθε επιχειρηματική δράση στην υγεία.

Όλοι και όλες στην συγκέντρωση έξω από τα πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ Ζωγράφου, την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου, στις 7:30, και το απόγευμα στην μεγάλη συγκέντρωση του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου, στις 18:00. Προσυγκέντρωση της Λαϊκής Επιτροπής Ζωγράφου στις 17:30 στην πλατεία Κάνιγγος.