Κινητοποιήσεις Λαϊκής Επιτροπής και Μαζικών Φορέων Ζωγράφου Σάβ. 15/2 & Δευτέρα 17/2 για το κλείσιμο των ιατρείων ΕΟΠΥΥ

Mε αγωνιστική κινητοποίηση απάντησαν η Λαϊκή Επιτροπή Ζωγράφου, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ζωγράφου, ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Ζωγράφου και η Επιτροπή Αγώνα Ανέργων Ζωγράφου στην απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει η μεταβίβαση της υγειονομικής μονάδας του ΕΟΠΥΥ στου Ζωγράφου εμποδίζοντας τους ελεγκτές να κάνουν την απογραφή.
Η Λαϊκή Επιτροπή  και οι μαζικοί φορείς της περιοχής καλούν τους εργαζόμενους και το λαό του Ζωγράφου να παλέψουν και να διεκδικήσουν αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα Υγείας – Πρόνοιας. Να μην καταργηθεί, να μην συγχωνευτεί καμία μονάδα υγείας, κανένα κέντρο υγείας. Όχι στην κινητικότητα και στην διαθεσιμότητα. Διεκδικούμε μαζικές προσλήψεις Υγειονομικού προσωπικού με μόνιμη και αποκλειστική απασχόληση. Να καταργηθεί κάθε επιχειρηματική δράση στην υγεία.
Τώρα είναι η ώρα να τους σταματήσουμε, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, άνεργοι, γυναίκες και νεολαία, όλοι μαζί σαν μια γροθιά να τους χαλάσουμε τα σχέδια.
Όλοι και όλες στην κινητοποίηση της Λαϊκής Επιτροπής και των Μαζικών Φορέων του Ζωγράφου το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στις 11:00 στην πλατεία Τερζάκη και  Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, στις 7:30, έξω από τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ, για να αποτρέψουμε το κλείσιμο των ιατρείων, για να παλέψουμε για δημόσια και δωρεάν υγεία.