Σχέδιο Ψηφίσματος προς το Δημοτικό Συμβούλιο Ζωγράφου

Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου Ζωγράφου,

Εκπροσωπόντας τον συνδυασμό της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ» ζητάμε να μπεί σε συζήτηση και ψηφοφορία το παρακάτω σχέδιο ψηφίσματος κατά της Χρυσής Αυγής και της δράσης της.

————————————————————————————————————-

ΣΧΕΔΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
Το Δημοτικό Συμβούλιο Ζωγράφου καταγγέλλει την εν ψυχρώ δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, από την φασιστική-ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής.

Οι επιθέσεις εναντίον μεταναστών, η δολοφονική απόπειρα εναντιόν συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, μελών του ΚΚΕ, η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, επιβεβαιώνει την εγκληματική και δολοφονική δράση της Χρυσής Αυγής που κύριο στόχο έχει να τρομοκρατήσει όποιον σηκώνει κεφάλι, τους εργαζόμενους τη νεολαία. Επιβεβαιώνει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο το ρόλο που καλείτε να παίξει. Η Χ.Α παίζει το ρόλο των μεγαλοεργολάβων ,των εφοπλιστών, του κεφαλαίου που θέλουν τους εργαζόμενους σκλάβους με μισθούς πείνας χωρίς δικαιώματα. Είναι εχθροί οποιασδήποτε λαϊκής διεκδίκησης . Καλούμε το Ζωγραφιώτικο λαό τους μαζικούς φορείς, τα σωματεία ,τους μαθητές, τη νεολαία, τους εργαζόμενους, να απομονώσουν τους θρασύδειλους δολοφόνους της φασιστικής – ναζιστικής Χ.Α και να προστατεύσουν το λαό από το δηλητήριο και τη δράση τους.

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ – ΜΠΑΡΜΠΕΡΗΣ ΜΑΚΗΣ – ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΗΣ ΘΕΜΗΣ