Σχόλιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Ζωγράφου για τη χρηματοδότηση των τοπικών εντύπων

Σε απάντηση των δημοσιευμάτων για την συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που καθόριζε το κονδύλι για τις καταχωρήσεις στον τοπικό τύπο του μαθητικού φεστιβάλ του δήμου και προς αποκατάσταση της αλήθειας , ξεκαθαρίζουμε ότι η πάγια θέση μας για τις καταχωρήσεις στον τοπικό τύπο ήταν όλα τα χρόνια ΘΕΤΙΚΗ με στόχο να αναδεικνύονται οι δραστηριότητες των φορέων και των δυνάμεων που δρουν στην περιοχή και αυτή συνεχίζει να είναι.

Μάλιστα υπερασπιστήκαμε αυτήν την θέση παραβλέποντας το γεγονός ότι η πλειοψηφία των τοπικών ΜΜΕ , ανάμεσά τους και η συγκεκριμένη εφημερίδα που προβάλλει μέσω του blog της, αυτό το δημοσίευμα, είτε αποσιωπούν, είτε διαστρεβλώνουν τις θέσεις και την δράση του συνδυασμού που στηρίζει το ΚΚΕ στο δήμο Ζωγράφου.

Με άξονα την πάγια θέση μας , κινηθήκαμε και στην συνεδρίαση της Ο.Ε , ζητώντας αναλυτικά την κατάσταση των εντύπων που επρόκειτο να χρηματοδοτηθούν από το δήμο για την συγκεκριμένη καταχώρηση (ποσό ύψους περίπου 2500 ευρώ).

Η επανειλημμένη άρνηση και η επίκληση «άγνοιας» από την αρμόδια αντιδήμαρχο μας ανάγκασε να μην υπερψηφίσουμε και να διατηρήσουμε τις επιφυλάξεις μας ψηφίζοντας ΛΕΥΚΟ , δεδομένο ότι δίχως στοιχεία δεν αναλαμβάνουμε την ευθύνη για το που καταλήγουν τα χρήματα των δημοτών του Ζωγράφου.

Είναι άξιον απορίας και στην κρίση του καθενός να αναρωτηθεί γιατί τόσος ντόρος και έμμεση επίθεση στο ΚΚΕ για την στάση που κράτησε στην συγκεκριμένη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής…..

Λαϊκή Συσπείρωση Ζωγράφου