ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ Β’ ΓΥΡΟ

Όπως έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερο post μας,

Εμείς λέμε καθαρά ότι εκεί που δεν υπάρχουν υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης», στο δεύτερο γύρο ξαναψηφίζουμε «Λαϊκή Συσπείρωση». Το ΚΚΕ έχει ενιαία πολιτική και στους δύο γύρους ενάντια σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

«Η συσπείρωση λαϊκών δυνάμεων, σε αντίθεση με την πολιτική του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, σε ριζική αντίθεση με τη βαρβαρότητα του μνημονίου, τις επιλογές του ΔΝΤ και της ΕΕ, με στόχο ένα μνημόνιο διαρκείας, πρέπει να διευρυνθεί και στο δεύτερο γύρο.

Καμιά ψήφος υπέρ των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ ή της ΝΔ εκεί που αναμετρώνται μεταξύ τους στο δεύτερο γύρο.

Ούτε το ΠΑΣΟΚ ούτε η ΝΔ θέλουν και μπορούν να αλλάξουν. Επομένως, ο απεγκλωβισμός από τα δύο κόμματα είναι το καλύτερο και αποφασιστικότερο βήμα για να ανοίξει ο δρόμος προκειμένου να ζήσει ο λαός καλύτερες μέρες.

Ο δεύτερος γύρος των τοπικών εκλογών πρέπει να σηματοδοτήσει ένα νέο βήμα, μια νέα αρχή για την ανασύνταξη του κινήματος, την αντεπίθεση». (Ανακοίνωση της ΚΕ του ΚΚΕ για τα αποτελέσματα των εκλογών)

Επομένως, όλη η προσπάθεια των φερέφωνων του ΠΑΣΟΚ (συγκροτήματα Τύπου και ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ) ότι το αποτέλεσμα του β’ γύρου θα εξαρτηθεί από το ΚΚΕ είναι άθλια προπαγάνδα, που ξεκίνησε ο ίδιος ο πρωθυπουργός πριν ακόμη τον α’ γύρο, επαναφέροντας την προβοκάτσια τους περί ανίερων συμμαχιών.

Καμιά ελπίδα ότι θα πιάσει, να μην ελπίζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ από το ΚΚΕ στο β’ γύρο. Ακόμη πιο δυναμικά να καταψηφιστούν και οι δύο.

Πηγη: Ριζοσπάστης 10/11/2010