ΟΛΕΣ-ΟΛΟΙ την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου, στις 7.30μμ στο Πεδίο του Άρεως

Στις 7.30 μ.μ., στο Πεδίον του Αρεως, θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα. Θα χαιρετίσουν ο Θανάσης Παφίλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και ο Νίκος Σοφιανός, υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας.

Ελα να ακούσεις, έλα να στείλουμε δυνατά το μήνυμα υπερψήφισης των συνδυασμών της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Ψήφισε τους συνδυασμούς της «Λαϊκής Συσπείρωσης», για να έχεις στην Περιφέρεια και στους δήμους εκλεγμένους που θα μάχονται για τα δικαιώματά σου, που δε θα εφαρμόζουν τα αντιλαϊκά μέτρα, που θα υπηρετούν το λαϊκό κίνημα και όχι τα μεγάλα συμφέροντα.

Εμπιστεύσου το ΚΚΕ. Δώσε του δύναμη για να δυναμώσει τους αγώνες, τη λαϊκή συμμαχία και προοπτική. Εχεις και εσύ ευθύνη αν ξαναδώσεις την ψήφο σου στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ. Στους επίσημους και ανεπίσημους υποψηφίους τους. Θα την αξιοποιήσουν ως έγκριση των μέτρων που έχουν πάρει, των χειρότερων που φέρνουν. Μπορούμε να τους σταματήσουμε. Υπάρχει δρόμος ανάπτυξης υπέρ του λαού. Στήριξε τη λαϊκή συμμαχία και πάλη.

Δεν κρίνονται μόνο οι δήμοι και οι περιφέρειες. Κρίνονται πολλά. Τώρα ψήφο στη «Λαϊκή Συσπείρωση»! Για μια λαϊκή νίκη που θα αλλάξει το κλίμα σε όλη τη χώρα, που θα το μετρήσουν θετικά οι λαοί της Ευρώπης. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»».