Περιοδεία της Αφροδίτης Ρέτζιου στο Γουδί

Σήμερα το πρωί η υποψήφια δήμαρχος Ζωγράφου Αφροδίτη Ρέτζιου, μαζί με τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Φάνη Λάφη και αντιπροσωπεία του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Ζωγράφου, περιόδευσαν στα μαγαζιά στο Γουδί κουβεντιάζοντας με εργαζόμενους και κατοίκους. Η περιοδεία κατέληξε στο καφενείο «Το φραπόγαλο», όπου έγινε συζήτηση με κατοίκους.

Οι συζητήσεις ενδιαφέρουσες, ανέδειξαν για ακόμη μια φορά τον έντονο προβληματισμό και την αγανάκτηση του απλού εργαζόμενου, του μικρο-καταστηματάρχη και επαγγελματία για όσα έχει φέρει αυτή, αλλά και όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις…την αγωνία για τα νέα μέτρα που έρχονται…

Διαφαίνεται όμως και μια θετική αλλαγή στη στάση του κόσμου, ο οποίος εντοπίζει τα αίτια των προβλημάτων του και καταλαβαίνει καλύτερα πως για να αλλάξει η κατάσταση πρέπει ο ίδιος να υψώσει τη φωνή του και να δείξει τη δύναμή του μέσα από συλλογικό αγώνα στη γειτονιά και στους χώρους δουλειάς.

Το ραντεβού ανανεώνεται για την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ζωγράφου την Πέμπτη 21 Οκτώβρη, στις 7.30 το απόγευμα στην Πλατεία Γαρδένια. Θα μιλήσουν η Αφροδίτη Ρέτζιου και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Ζιώγας.