ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 2019

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

42 ετών. Δημοτικός Σύμβουλος από το 2010. Μέλος του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών. Μέλος της ΤΕ Ανατολικών Συνοικιών του ΚΚΕ.

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

 1. ΑΓΑΘΟΚΛΕΟΥΣ ΑΝΝΑ
  Ετών 34. Απόφοιτος Πληροφορικής Πανεπιστημίου Πειραιά. Ιδιωτική Υπάλληλος. Μέλος του ΤΓ της ΤΟ Πανεπιστημίων και Ερευνητικών Κέντρων της ΚΟΑ του ΚΚΕ.
 2. ΑΔΑΜΙΔΟΥ ΕΥΑ
  Ετών 40. Λογίστρια. Μέλος του ΕΦΕΕΑ. Μέλος του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Ζωγράφου.
 3. ΑΘΟΥΣΑΣ ΜΙΛΤΟΣ
  Ετών 23. Φοιτητής Εκπαιδευτικών Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΣΠΑΙΤΕ. Μέλος Συνδικάτου Ηλεκτρολόγων νομού Αττικής.
 4. ΑΡΜΠΙΛΙΑ ΒΟΥΛΑ
  Ετών 52. Γιατρός Μικροβιολόγος. Επιμελήτρια Α’ ΕΣΥ Βιοπαθολογίας. Μέλος ΔΣ Σωματείου Εργαζομένων. Πρώην μέλος της Ένωσης Γονέων Ζωγράφου.
 5. ΒΑΛΣΑΜΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
  Ετών 57. Ελεύθερος επαγγελματίας – έμπορος . Μέλος του πολιτιστικού συλλόγου Καρυάς Τήνου.
 6. ΒΕΡΥΚΟΚΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
  Ετών 65. Συνταξιούχος, Μέλος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ζωγράφου
 7. ΒΛΑΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
  Ετών 49. Εργαζόμενος στον επισιτισμό, μέλος του συνδικάτου Επισιτισμού – Τουρισμού.
 8. ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
  Ετών 23. Φοιτητής στο Τμήμα Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Είναι αθλητής και εργαζόμενος στο χώρο της εστίασης .
 9. ΒΟΥΛΤΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  Ετών 34. Απόφοιτος του τμήματος Κοινωνιολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης, ιδιωτικός υπάλληλος σε ασφαλιστική εταιρεία, μέλος του Συλλόγου Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων
 10. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΑ
  Ετών 29. Απόφοιτος Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών. Μέλος του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Ζωγράφου. Μέλος της ΤΕ Ανατολικών Συνοικιών της ΚΟΑ του ΚΚΕ.
 11. ΓΙΑΚΟΥΜΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
  Ετών 19. Φοιτήτρια στο Τμήμα Τεχνικών Μηχανολόγων Μηχανικών της ΑΣΠΑΙΤΕ. Μέλος του φοιτητικού συλλόγου της ΑΣΠΑΙΤΕ και υποψήφια με την Πανσπουδαστική.
 12. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΘΑ
  Ετών 50. Εργαζόμενη στην ΚΕΔΕ. Μέλος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων της ΚΕΔΕ. Μέλος του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Ζωγράφου. Δραστήρια εθελόντρια στο Καταφύγιο Ζώων Ζωγράφου.
 13. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
  Ετών 35. Πολιτικός επιστήμονας – Ιστορικός. Γραμματέας της ΤΕ Ανατολικών Συνοικιών της ΚΟΑ του ΚΚΕ. Μέλος της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟΑ του ΚΚΕ.
 14. ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
  Ετών 42. Ξενοδοχοϋπάλληλος στο ξενοδοχείο HILTON. Εκλεγμένη στην Επιτροπή «Υγιεινής και Ασφάλειας» του ξενοδοχείου.
 15. ΔΕΚΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ
  Ετών 25. Εργαζόμενος στον Επισιτισμό, Επικεφαλής της Επιτροπής Νέων του Συνδικάτου Επισιτισμού-Τουρισμού Αττικής, πρώην πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου Ιστορίας – Αρχαιολογίας
 16. ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΙΝΑ
  Ετών 42. Πολύτεκνη μητέρα 4 παιδιών. Εργαζόμενη στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Καισαριανής. Μέλος της Ένωσης Γονέων Ζωγράφου. Μέλος του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Ζωγράφου.
 17. ΖΟΛΚΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗΣ
  Ετών 34. Πατέρας 2 παιδιών. Μηχανικός Περιβάλλοντος αυτοαπασχολούμενος. Πρώην μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών Ζωγράφου. Μέλος στο Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών.
 18. ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
  Ετών 39. Πατέρας 2 παιδιών. Εργαζόμενος στην Περιφέρεια Αττικής. Γραμματέας του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής. Μέλος του ΔΣ του Συνδικάτου ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ. Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου ΔΣ Ζωγράφου. Εκλεγμένο μέλος της Ένωσης Γονέων Ζωγράφου. Εκλεγμένο μέλος της Ομοσπονδίας Γονέων Αττικής.
 19. ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
  Ετών 38. Μητέρα 2 παιδιών. Ειδική παιδαγωγός, εκπαιδευτικός στο 9ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αθηνών στο Γουδή. Μέλος του Α΄ Συλλόγου Αθηνών Εκπαιδευτικών Π.Ε.. Μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών. Μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών Ζωγράφου.
 20. ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ ΕΛΕΝΗ
  Ετών 35. Μητέρα 2 παιδιών. Καθηγήτρια Φιλολογίας, ασχολείται με ιδιαίτερα μαθήματα. Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών Ζωγράφου, από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα.
 21. ΚΑΡΔΑΣΗΛΑΡΗ ΕΙΡΗΝΗ
  Ετών 55. Γεννημένη στην Χίο. Στο Ζωγράφου από το 1969. Εκπαιδευτικός από το 1998 , καθηγήτρια στο ΕΠΑΛ Ζωγράφου από το 2003. Συνδικαλίστρια στην Β’ βάθμια εκπαίδευση με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ στους εκπαιδευτικούς.
 22. ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ
  Ετών 44. Πρόεδρος του ΔΣ του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Ζωγράφου. Βρεφονηπιοκόμος, εργαζόμενη στον επισιτισμό.
 23. ΚΟΝΤΟΠΡΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  Ετών 19. Ήταν μαθητής του ΕΠΑΛ Ζωγράφου. Φοιτητής στο Τμήμα Τεχνικών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών της ΑΣΠΑΙΤΕ. Παράλληλα εργάζεται στον επισιτισμό. Μέλος του φοιτητικού συλλόγου της ΑΣΠΑΙΤΕ και υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της ΠΚΣ.
 24. ΚΟΣΜΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
  Ετών 58. Αυτοαπασχολούμενος. Αρχιτέκτονας – μηχανικός, μέλος του ΤΕΕ, μέλος του ΣΑΔΑΣ και μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών.
 25. ΚΟΥΚΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
  Ετών 69. Συνταξιούχος εκπαιδευτικός Φυσικός. Διετέλεσε καθηγητής και διευθυντής του 6ουΛυκείου Ζωγράφου. Συνδικαλιστής στο χώρο των καθηγητών (ΕΛΜΕ). Καθηγητής του Λαϊκού Φροντιστηρίου που λειτουργούσε η Λαϊκή Επιτροπή Ζωγράφου. Αντιπρόεδρος του Παραρτήματος Ζωγράφου της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ και Απογόνων.
 26. ΚΥΡΙΤΣΗ ΛΕΜΟΝΙΑ
  Ετών 52. Τρίτεκνη μητέρα. Εκπαιδευτικός. Απόφοιτη Γαλλικής Φιλολογίας, ΕΚΠΑ και Μεταφραστικού Νομικού Τμήματος του Aix Marseille III Γαλλίας. Εξετάστρια διπλωμάτων DELF, DALF, SORBONNE του Γαλλικού Ινστιτούτου. Καθηγήτρια Γαλλικής Γλώσσας στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση έως και σήμερα. Ασχολείται με την σκηνοθεσία και την παραγωγή ταινιών μικρού μήκους και τη συγγραφή παιδικού βιβλίου.
 27. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ
  Ετών 60. Συνταξιούχος. Εργαζόταν στον ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ. Μέλος του ΔΣ του Σωματείου του.
 28. ΛΟΥΚΑΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ
  Ετών 44. Άνεργη. Μέλος του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Ζωγράφου.
 29. ΜΑΡΑΜΠΟΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
  Ετών 27. Ιδιωτικός υπάλληλος. Μέλος του ΔΣ του Παραρτήματος Ζωγράφου ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ και Απογόνων.
 30. ΜΗΣΙΑΚΟΥΛΗ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ
  Ετών 35. Μητέρα ενός παιδιού. Σχεδιάστρια διαδραστικών εφαρμογών, ιδιωτική υπάλληλος. Μέλος του ΣΕΤΥΠ. Μέλος Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Ζωγράφου. Μέλος ΔΣ Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 4ου ΔΣ Ζωγράφου. Ειδική γραμματέας Ένωσης Γονέων Ζωγράφου. Μέλος της ΤΕ Ανατολικών Συνοικιών της ΚΟΑ του ΚΚΕ.
 31. ΜΙΧΑΗΛΟΣ ΙΑΣΟΝΑΣ
  Ετών 40. Τρίτεκνος πατέρας. Αυτοαπασχολούμενος στον κλάδο των Μηχανικών. Μέλος της ΠΑΣΕΒΕ. Γραμματέας του ΔΣ Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 6ου ΔΣ Ζωγράφου. Εκλεγμένο μέλος της Ένωσης Γονέων Ζωγράφου.
 32. ΜΟΣΧΟΝΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ
  Ετών 43. Επιστημονικός συνεργάτης σε ορθοπαιδικά χειρουργεία.
 33. ΜΟΥΡΚΟΥΣΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
  Ετών 45. Πατέρας 2 παιδιών. Ιδιωτικός υπάλληλος και διανομέας.  Μέλος του Σωματείου Διανομέων Αθήνας.
 34. ΜΠΑΛΗ ΕΛΕΝΗ
  Ετών 70. Συνταξιούχος δημοσίου, εργαζόταν στο ΑΙΓΙΝΗΤΕΙΟ. Μέλος του ΔΣ του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Ζωγράφου.
 35. ΜΠΑΡΜΠΕΡΗΣ ΜΑΚΗΣ
  Ετών 41. Δημοτικός σύμβουλος τα τελευταία 8 χρόνια. Εκπαιδευτικός. Συνδικαλιστής εκλεγμένος στο Ανώτατο Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο ΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ(ΑΠΥΣΠΕ) με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ. Μέλος του ΤΓ της ΤΟ Εκπαιδευτικών της ΚΟΑ του ΚΚΕ.
 36. ΜΠΟΥΤΣΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
  Ετών 37. Δασολόγος. Μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών και εκλεγμένος αντιπρόσωπος της ΓΣ του ΓΕΩΤεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Μέλος της ΤΕ Ανατολικών Συνοικιών της ΚΟΑ του ΚΚΕ.
 37. ΝΑΡΗ ΙΟΥΛΙΑ
  Ετών 60. Γιατρός στον ΑΓΙΟ ΣΑΒΒΑ. Μέλος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων στον ΑΓΙΟ ΣΑΒΒΑ.
 38. ΟΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ
  Ετών 62. Ηθοποιός. Μέλος του ΣΕΗ.
 39. ΟΨΙΜΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
  Ετών 54. Βιολόγος. Επιθεωρητής Υγείας & Ασφάλειας της Εργασίας. Μέλος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ.
 40. ΠΑΓΟΥΝΗ ΕΥΑ
  Ετών 31. Μητέρα 2 παιδιών, γεννημένη στην Αλβανία. Νοσηλεύτρια στα Τ.ΟΜ.Υ. (Τοπικές Ομάδες Υγείας ) Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας. Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών Ζωγράφου.
 41. ΠΑΠΑΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
  Ετών 63. Συνταξιούχος, πρώην μεταλλεργάτης. Μέλος του σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ζωγράφου.
 42. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΓΔΑ
  Ετών 27. Τοπογράφος μηχανικός. Μέλος του σωματίου μισθωτών τεχνικών.
 43. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΑΡΙΑ(ΜΑΝΙΑ)
  Μητέρα 3 παιδιών. Πτυχιούχος Ανώτατης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιά. Συνταξιούχος ΙΚΑ, εργαζόταν στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ). Μέλος του ΔΣ του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Ζωγράφου.
 44. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
  Ετών 40. Πατέρας 2 παιδιών. Πρώην μέλος του ΔΣ του Κλαδικού Σωματείου Μετάλλου Αθήνας. Μέλος του ΔΣ του επιχειρησιακού σωματείου ΔΡΑΚΟΣ–ΠΟΛΕΜΗΣ. Δραστηριοποιείται στο Σύλλογο Γονέων του 5ου ΔΣ Ζωγράφου και στο Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών Ζωγράφου, όπου υπήρξε μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής.
 45. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
  Ετών 58. Χειριστής ανυψωτικών μηχανημάτων.
 46. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  Ετών 38. Ιδιωτικός υπάλληλος. Μέλος του ΔΣ του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ και έφορος του Τμήματος Handball.
 47. ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  Ετών 75. Υπήρξε επί 28 χρόνια πρόεδρος της Ένωσης προσωπικού πρακτορείων εφημερίδων Αθηνών. Τα τελευταία 12 χρόνια είναι πρόεδρος του Συνδέσμου συνταξιούχων εφημεριδοπωλών και υπαλλήλων πρακτορείων Αθηνών και περιχώρων.
 48. ΠΛΑ-ΚΑΡΥΔΗ ΔΑΝΑΗ
  Ετών 29. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών του ΕΜΠ και υποψήφια διδάκτωρ. Εργαζόμενη σε ερευνητικό κέντρο. Γραμματέας του σωματείου εργαζομένων στο ερευνητικό κέντρο «Αθηνά». Μέλος του ΤΓ της ΤΟ Πανεπιστημίων και ερευνητικών κέντρων της ΚΟΑ του ΚΚΕ.
 49. ΣΑΚΚΑ ΜΑΡΙΑ
  Ετών 64. Φαρμακοποιός στο Νοσοκομείο της Νίκαιας, εκλεγμένη στο Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων στο Νοσοκομείο.
 50. ΣΕΡΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΜΗΣ
  66 χρονών. Συνταξιούχος ΙΚΑ. Πρόεδρος ΔΣ του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ζωγράφου.
 51. ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  Ετών 21. Φοιτητής στο τμήμα Τουρκικών και Μεσανατολικών Σπουδών, πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου «Ναζίμ Χικμέτ», μέλος της ΚΝΕ
 52. ΤΗΛΙΓΑΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
  Ετών 23. Φοιτητής ψυχολογίας, εργαζόμενος στον επισιτισμό ως διανομέας. Μέλος του Συνδικάτου Επισιτισμού-Τουρισμού Αττικής.
 53. ΤΡΙΜΠΟΥ ΕΛΕΝΗ
  Ετών 59. Μέλος του ΔΣ του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ζωγράφου.
 54. ΤΣΑΓΓΑΡΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
  Ετών 47. Πατέρας 2 παιδιών. Ιδιωτικός υπάλληλος. Είναι επί σειρά ετών μέλος ΔΣ Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων. Εκλεγμένο μέλος της Ένωσης Γονέων Ζωγράφου.
 55. ΤΣΑΛΑΤΣΑΝΗ ΘΕΟΔΟΣΙΑ
  Ετών 58. Μοδίστρα. Πρόεδρος του συνδέσμου Εμποροραφτών-Μοδιστρών Αθήνας και γραμματέας Ομοσπονδίας.
 56. ΤΣΙΓΩΝΗ – ΡΕΛΛΑ ΜΑΡΙΑ
  Ετών 55. Μητέρα 2 παιδιών, γεννημένη στην Στοκχόλμη της Σουηδίας. Ιδιωτική υπάλληλος. Έχει εργαστεί στην Ελληνική Ποδοσφαιρική ομοσπονδία και στις δημόσιες σχέσεις του ΠΣΑΠ. Είναι πρόεδρος της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΙΛΙΣΙΩΝ ΓΟΥΔΙ (Ζωγράφου). Είναι απόφοιτος ΑΕΙ προπονητών ποδοσφαίρου.
 57. ΤΣΙΜΑΚΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
  Ετών 67. Συνταξιούχος. Για 18 χρόνια συνδικαλιστής στο σύλλογο Δισκοπωλών Αθήνας. Ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου παλαίμαχων ποδοσφαιριστών ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ.
 58. ΦΙΛΙΠΠΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
  Ετών 67 . Γιατρός Δερματολόγος. Είναι διευθυντής ΕΣΥ ΠΦΥ ΚΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ, μέλος ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Γιατρών ΠΦΥ.
 59. ΦΩΛΙΑΣ ΘΩΜΑΣ
  Ετών 29. Υπάλληλος κρεοπωλείου. Μέλος του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας.
 60. ΧΡΙΣΤΑΚΗ ΕΛΕΝΗ
  Ετών 39. Επισκέπτρια υγείας. Εργαζόμενη του ΚΥ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Μέλος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών Ζωγράφου.
 61. ΧΡΙΣΤΟΦΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
  Ετών 73. Παντρεμένος με 2 κόρες, γεννημένος στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Από το 1959 κάτοικος Άνω Ιλισίων. Μαθηματικός. Εργάστηκε στην ιδιωτική εκπαίδευση. Συνταξιούχος από το 2012. Υπήρξε καθηγητής του Λαϊκού φροντιστηρίου που λειτουργούσε η Λαϊκή επιτροπή Ζωγράφου. Είναι γραμματέας του παραρτήματος Ζωγράφου της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ και Απογόνων.
 62. ΨΑΡΙΑΝΟΥ ΝΑΤΑΣΣΑ
  Ετών 61. Βρεφονηπιοκόμος. Είναι μέλος του ΔΣ του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Ζωγράφου.